sandransjul

Full gas.
Igår var vi i Uppsala och handlade inför Julen. Blev matinhandling och 2 Julklappar och bingolotter till Uppesittarkvällen den 23=)  I år borde det väl var vår tur att vinna miljonen;-) Men Adde siande och sa att: "Vi nog vinner en ny lott, som vi kommer glöma hämta ut" 
 
Å vad folk det var! och folk vad som tokig! Redan allstå? Kanske beror på att det är sån bra ledighet denna Jul. Alltså folk har ju helg nu och sen tagit semester den 23 och sen är det Julafon osv. Så folk tänker nog  "jag tar Julhandlingen nu så klart inför helgen". Det krylla av folk överallt!
 När vi skulle köra i från parkeringen, så blev en tant galen att få  den parkeringsrutan så hon liksom stod som en tjur redo att attacker sitt mål.  Var knappt så vi kom ut.  Hahaha såg rätt roligt. 
 
Och Adde konstatera att det var skönt och få åka hem till "landet" igen. (7,5 mil bort) efter en visit på donken tog vi oss hemåt och kunde pusta ut =) 
 
Ikväll är det Julkonsert så nu skall jag försöka göra mig lite lunch och om 3 timmar är det rep inför konserten som börjar kl: 18,00.   
 
 
Julbockarna har fått kommit fram dom med=)