sandransjul

Längtar efter Glögg.
Sådär ja så var det snart slut på augusti, och första arbetsveckan är avklarad, i helgen har vi varit på kräftmiddag hos en vän till  familjen och fikat och lite sånt.  Vädret här hos mig har verkligen andats höst, skönt tycker jag men nu blir det tydligen varmare igen, så nu får man väl dra på sig sommarkläderna man lagt längst bak i gaderoben å raka benen. Tyckte det var rätt mysigt med höstväder jag. 
 
Va på styrlesemöte med min musikal/ körgrupp och då började vi planera inför julen, vi pratade om glögg och att det var dags att börja fundera på musik till julkonserten, så nu har jag varit så sugen på både julmusik och glögg i flera dagar.  Är nyfiken på vad Blossa kör som årets glögg i år, brukar man ju få reda på i början av september.
 
I år blir det troligen Jul med min sida av familjen, vi brukar ju fira hemma hos oss, vi får se hur det blir i år.
För övrigt har jag ingen direkt julinspo att dela med mig av direkt, men snart så kommer det nog igång även för mig.  
Och i oktober blir det ju Julmarkand i Österbybruk och i år skulle jag så gärna vilja gå på Skansens Julmarkand var flera år sen.  
 
Så lite planerat som inhåller  jul har jag trots allt =) Börjar kanske längta mer än jag tror. 
 
 
 
 
 
Det börjar närma sig vardag.
Redan augusti! Denna sommar har ägnats åt jobb och musikal då min min musikalensemble har spelat en musikal så förutom en veckas uppspel har det repats och repats men det har varit så roligt!
Nu ska jag jobba en vecka, sen blir det semester en vecka. Sen börjar vardagen på riktigt igen, ganska skönt faktiskt. Och snart är det Jul igen =) Jag hoppas kunna läsa massa julbloggar och att jag själv får till några juliga inlägg.