sandransjul

2014-10-29
10:19:26

Halloweenfest
I lördags var vi på galej, Halloweenfest och jag kan säga att det är inte lätt att hitta på vad man skall vara för något. Jag är lite för snål för att lägga pengar på en dyr dräkt som används 1 gång.  Och Adde (sambon) hade ingen aning om vad han ville va. På fredagen började paniken komma. Vi hade inte mycket till utbud heller om vi inte åkte in till Uppsala men vi kunde lösa det lokalt med lite fantasi=) Och för Adde en massa skrapande, som dock ledde till vinst i maskerdtävlingen=) 
 
Jag var utklädd till "JULEN" 
Och Adde ett "Pumpahuvud"
 
 
 

2014-10-22
18:14:36

Amelia Jul och Blossa 14.
Har jobbat och sedan däckat på soffan varje eftermiddag/kväll sen i söndags fast jag borde plugga inför ett prov på fredag.  Blir och råplugga imorgon. 
Nu börjar jag inse varför jag varit som en utslagen: jobba idag och börja få svårt å andas, frös och halsen värkte. Säkert en förkylning på ingång med feber kan jag se i horisonten. 
Har egentligen inte tid å bli sjuk med prov,  sång, Halloweenfest på lördag och fortsatt plugg. Så blir att kurera sig med avsmakning av Blossa 14 och Amelia Jul ikväll;-) 

2014-10-17
22:15:53

Fredag
Blev en höstpromenad efter jobbet och årets första  julöl, så en julmust och gurka å morötter med dip till fredagsmys :-) å självfallet tända ljus både ute och inne. 

2014-10-11
21:07:26

Julmarknad på Österbybruk
Idag begav vi oss till grannorten Österbybruk för Julmarknad på, i och vid herrgården.  Där mötte vi upp Addes syster Bella och hans systerson Wille.
 
Var tydligen rekord på besökare!  vilket märktes, var så trångt att man knappt såg något. Lite synd! Där av så lite foton.  Men för övrigt lika mysigt som vanligt.
 
Vi fick i alla fall med oss Slottsglögg, sill, leverpastej, en magnettomte och pepparkaksfudge hem. =)
 
 
 
 
 

2014-10-10
22:36:53

Jul på Öob
Var in på ÖB idag och dit hade  julen börjat komma 😊Blev glögg och lite godis till min nya julgodisburk jag köpte på spat. Till Jul ska det va fullt med julgodis i den😊 Var tvungen å julladda för imorgon ska vi på Julmarkanad i Österbybruk hade vi tänkt, ska bli så mysigt 😊  förövrigt har hösten verkligen kommit nu gick en härlig kvällspromenad med så fina höstfärger medan det mörkna å löven föll höstlikt vackert. 2014-10-07
17:55:05

Äntligen i min hand
Allers Julmagasin 😊 

2014-10-05
16:13:55

Att komma iväg ett slag
 
Igår åkte jag, min styvmamma, faster och kusin iväg till Marholmen utanför Norrtälje för spa med middag och övernattning.  Tur man har en så snäll och fin pappa som skämmer bort en så=)
 
Så underbart mysigt att komma iväg. Först blev det Wellness lunch, sedan tog vi en promenad längst vattnet innan vi klev in i spat, där bubbla vi bubbelpoolen, bada bastu och drack te och åt frukt och sen fick jag spamassage som behandling så skönt!  Min rygg och mina axlar behövde verkligen det=)
 
Sen blev det 3 rätters middag innan vi begav oss till vår stuga vi skulle sova i=) Den låg superfint vid vattnet och i morse  åt vi en jättegod frukostbuffé  innan vi påbörjade resan hem med ett stopp för lite shopping i Norrtälje och en tur i den fina staden.
 
Så nu är jag hemma laddad med ny energi och avslappnad och redo för en fullspäckad och rolig höst och jul;-)
 

Dessertbordet på lunchen är det bästa;-)
I spat hade dom en nya bastu, som dom byggt sen sist vi var där, när man satt i bastun hade man sjöutsikt.
Så härligt och rofyllt.
 
Utsikt från stugan
Så god mat!
 
 
 
 
 

2014-10-01
21:37:54

Fullt upp
Hej hå en stund sen nu=) Läst andras julbloggar istället för att skriva själv=)
 
Men nu kommer några ord och bilder. 1 oktober idag, oktober är en mys månad för mig och ytterligare
 en månad närmare jul=)   På lördag blir det extra mysigt då skall jag och min pappas fru, min kusin och min faster åka till Spa på Marholmen, Blir lunch, spa, middag, övernattning och massage =)  Så mysigt att komma iväg, vi var samma gäng, där i maj 2013 och trivdes jättebra=) Så skall bli så skönt=D
 
Lite julkänslor har jag fått med här om dagen tog jag fram julmuggen och åt en clementin=)
 
Och idag var vi i Uppsala för att hälsa på systerdottern som låg på sjukhus efter en gymnasikolycka ( tack och lov gick det ganska bra) och handla present till Addes systerson som fyller 2 år på fredag=) efter det så hamna vi på City Gross för att handla mat och då möttes vi av detta!
 
Jag blev helt lyrisk, Äntligen lite jul i sikte=)