sandransjul

Halloweenfest
I lördags var vi på galej, Halloweenfest och jag kan säga att det är inte lätt att hitta på vad man skall vara för något. Jag är lite för snål för att lägga pengar på en dyr dräkt som används 1 gång.  Och Adde (sambon) hade ingen aning om vad han ville va. På fredagen började paniken komma. Vi hade inte mycket till utbud heller om vi inte åkte in till Uppsala men vi kunde lösa det lokalt med lite fantasi=) Och för Adde en massa skrapande, som dock ledde till vinst i maskerdtävlingen=) 
 
Jag var utklädd till "JULEN" 
Och Adde ett "Pumpahuvud"
 
 
 
Amelia Jul och Blossa 14.
Har jobbat och sedan däckat på soffan varje eftermiddag/kväll sen i söndags fast jag borde plugga inför ett prov på fredag.  Blir och råplugga imorgon. 
Nu börjar jag inse varför jag varit som en utslagen: jobba idag och börja få svårt å andas, frös och halsen värkte. Säkert en förkylning på ingång med feber kan jag se i horisonten. 
Har egentligen inte tid å bli sjuk med prov,  sång, Halloweenfest på lördag och fortsatt plugg. Så blir att kurera sig med avsmakning av Blossa 14 och Amelia Jul ikväll;-) 
Fredag
Blev en höstpromenad efter jobbet och årets första  julöl, så en julmust och gurka å morötter med dip till fredagsmys :-) å självfallet tända ljus både ute och inne.