sandransjul

Kräftskiva


Betraktelser
Förresten, ska passa på å skriva att jag upptäckte att min dyslexi skiner igenom i många inlägg. Hahaha läser igenom efter jag publicerat och ser massa grammatik fel och "ostadig" text. Men när jag skrivit ett inlägg har jag liksom slappnat av, då blir det lite hur som och så slänger jag in lite olika "egna" ord. Men i vanliga fall är jag supernoga med ord och rättstavning. Men i min Julblogg skriver jag "mitt språk" eller hur man säger. Men å andra sidan är ju Julbloggen ännu mer personlig då; -) Trevlig helg:-)
Sep. 27, 2013
Idag blev det en tur till Uppsala för storhandling och hämta upo ena vännen från som kom med tåget från Stockholm och efter det hämtade vi upp den 2:a vid bussen här vid. Å imorgon kommer lite fler å då blir det Kräftskiva. En sen en men schema ska klaffa; -) Härligt älskar tillställningar å har saknat "långväga" gästerna mycket :-)

Något juligt förutom lite research i Julmusik till julkonserten har intr hänt men kräftor är ju röda så kanske lägger upp lite bilder från Kräftskivan. ;-)


sammankomsten firas med mosserat.


Men det obligatoriska freddagsbadet gav jag ej vika för men våra goda vänner känner mig å min dusch/badmani;-)