sandransjul

2014-11-30
10:14:11

Det kom snö=)
Asså har nog aldrig varit mer stressad än jag var igår. Men till slut blev allt klart=D Så idag skall jag fira Advent genom att gå på Lucia kröning och sedan råplugga. Och vårt hem är rent och pyntat. Och jag några hårstån gråare. 
 
 Imorse vaknade jag runt 6.00 och var super pigg. Så jag tända 1:a ljuset ,drack morgonkaffe ur min julmugg och tänka sig när jag satt där och fundera på att det var ju mysigt att det var frost så börjar det snöa=D  
 
Det firades med julskinkmackor till frukost=D  
 
 
 
 
 
 
 
 

2014-11-30
06:38:23

Glad 1:a advent
Uppe tidigt för kaffe och tända 1:a ljuset. Hoppas ni får en fin 1 advent. :-)

2014-11-25
20:55:24

Det går framåt
Vardagsrum och sovrum färdigstädat bara halva lägenheten kvar ;-) hahaha. 

2014-11-24
22:56:43

Julstäda
Var man igång med julstädningen. (Storstädning med andra ord). Jag brukar dela upp städningen under flera dagar.  Nu är halva vardagsrummet klart. Imorgon blir det resten och sovrummet. Osv... Ska hinna med att plugga och jobba också.  Men lite charmen att man liksom kämpar riktigt för att få det fint till 1 advent och sen sitter man med det 1 tända ljuset, glögg och myser, nöjd med sig själv :-)
Damma är det värsta av allt , så otacksamt  dammigt lika fort  igen. Tackar vet jag skura golvet och dammsuga :-) 


2014-11-24
08:17:50

Julig frukost
Blev Julvört och "juligt" Starbucks kaffe. 

2014-11-23
22:16:51

Hyacinter
Tjuvstartade lite med julen genom att köpa 2 hyacinter. Men är ju bara 1 vecka kvar faktiskt innan allt börjar på riktigt   :-)

2014-11-20
17:49:32

Årets Julvärd
Jag hade helt missat att idag avslöjades det, vem som blev årets Julvärd i SVT. Och måste säga att jag blev glatt överraskad att det blev Henrik Dorsin=) Jag har alltid haft ett gott öga till honom och tycker han är ganska bred och kan göra mycket bra. Så skall bli spännande att se hur han tar sig an uppdraget som årets Julvärd =)

2014-11-18
22:43:40

Men vart tar tiden vägen?
November har ju gått supersnabbt, jag har knappt insett att det är november och idag upptäckte jag att det var den 18 november redan=O Att plugga och jobba samtidigt tar sin tid helt enkelt, sen har jag lyckats att bli förkyld så i fredags efter jobb, blev det studier och i helgen varandes skrivande och feber.  Japp "multitasking" på hög nivå. Men uppgiften kom in=) Skriva lite, sova lite, skriva lite, sova lite.
 
Så Julbloggen har fått "vila" mer än vanligt denna tiden på året.
Men nästa vecka är det fullspäckat schema angående julen, då skall jag förutom att jobba och plugga klämma in Julstädning, sorterade av julpynt, inbjudningar till Julafton, inköp inför Advent och Julpyntning och sedan står 1:Advent för dörren=)
 
Jag har skrivit en städlist och hoppas få till  Julaftonsplanering med inköp samt en Julklappslista snart med =)
I år har jag verkligen sparat mig känns det som, har knappt lyssnat på julmusik, inte planerat allt för mycket så nu se jag verkligen se till att närmsta kommande vecka, ägna mig åt sånt för att riktigt komma i stämning.  
 
Det är ju nu årets bästa tid börjar =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2014-11-07
13:00:17

Det kom ingen snö
Nej det kom ingen snö =/ Här på kusten fick jag inte se en enda snöflinga. Men lika bra det då kanske det kommer till Jul å det är ju som sagt viktigast att det är snö i december och på julafton=)

Idag blir det en tripp till Uppsala för ärenden och middag med min ena syster och svåger. Och på söndag är det dags för dop. Så en rolig helg väntar =)

För övrigt har julkänslorna börjat komma, i år är dom sena för att vara jag. Men nu har vi börjat öva inför Julkonsert på kören och jag har börjat öva sången jag skall sjunga. Julmusik är en lisa för själen. 

 
I år blir det att framför "Vinterhamn"  för min del=)  En fin liten sång av Björn och Benny. 
 
 
 
 

2014-11-06
13:41:49

Ska tydligen snöa idag
Jag är laddad och nu väntar jag bara på att det skall börja snöa, ryktet säger att det snöar i Uppsala men här några mil österut är det  knappt regn. Så jag väntar med spänning=)  
 
 
Sån här snö vill jag ha=) I alla fall till Jul
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2014-11-04
13:39:05

Himlen hänger stjärnsvart
Efter att ha sett "Tragedi på en lantkyrkogård" så blev  förälskad i denna
sång som jag tycker är super häftig. Så det blev ju en rikigt rolig överrakning när körledaren föreslog den till Jul=)