sandransjul

Gott nytt år. Hej då 2017 och välkommen 2018.
Jag har inte riktigt trivts med 2017 men jag är tacksam för varje dag trots det. Nu tillönskar jag er alla alla ett underbart 2018. Vad spännande med ett helt nytt år ändå :-)
Tack för denna bloggsäsong. Må gott och var rädda om er själva och andra. Gott nytt år :-)
 
Annandagen, fira med en annan del av familjen.
Idag var jag hem till min syster för att fira jul med nästa resten av hela familjen.  Det blev ännu mera julmat och klappar. Vi spela spel och myste. Nu har jag landat hemma hos mamma för i morgon är det dags att jobba igen i några dagar ( mamma bor närmare mitt extrajobb). Blir här fram till den 30: e. Sen ska jag hem och fira in det nya året. Sen ska jag sitta och skriva hemtenta så det får väl räknas som julledighet. 
Jag avslutar Julbloggen för i år. Kikar in och önskar Gott nytt år ,men nu är jag ganska mätt och nöjd med Julen. Som för övrigt varit väldigt trevlig och mysig<3. Tack för ni tittat in, på återseende och God fortsättning på julen. 
Efter Midnattsmässan
Efter att klapparna va utdelade och gästerna började bege sig hemåt så, åkte jag, mamma, Sambon och svågern till kyrkan för midnattsmässa. Jag och mamma sjöng i kören. Min röst va inte på topp men det dög och jag hoppas den fullsatta kyrkan blev nöjda. Är så himla mysigt att avsluta julafton och börja juldagen på detta sätt. Fridfullt. 
Sen när vi kom hem vid 01.00 så myste vi ner oss under filtar, åt ost och kex. Tittade på Karl Bertil eftersom vi missa det då vi åkte. 
Juldagen har förflutit i lugnt tempo. Jag får alltid lite ont i hjärtat när julafton är över och alla gäster åker hem. Känns så tomt på något vis.Men jag hade en väldigt trevlig julafton med när och kära att spara i minnet.