sandransjul

Julskatan
Jag är en riktig Kvarteret Skatan tant, älskar den serien =)  Här om dagen hade jag Svägerskan och en av bästa vännerna B på besök så vi kollade lite på skatan =)  Å självklart blev det Julavsnittet=P 
Serien är till delvis inspelad på Lidingö, å man tillbringat stora delar av sin tid på just denna Ö så är det så roligt att se miljön i serien. Dock inte sett mig själv skymtat förbi än i bakgrunden ;-) 
 
Notera gärna den "alternativa Julen" Ulf och Kristina firar med hennes familj. Får rysningar att titta på detta, tänk om man hittat nån som hade denna tradtion, då hade jag nog varit trångsynt och sagt "tack och hej" till den. 
Hahaha får ju mardrömmar att ens tänka tanken ;-) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Just det
Är det fler som haft svårigheter att åter registrera sig på Julbloggar.se. Jag kan inte fast jag har försökt 500 gånger och med olika webbläsare så går det inte att trycka "spara" när jag fyllt i allt på "lägg till blogg" Om nån haft samma problem men lyckats, snäll hur gjorde ni?
Chai Latte, Te, Julklänning.
Sådär jag tar och njuter av en Chai latte innan det är dags att göra sig ordning för en kvälls jobb till 21,30. Å vad det smaka jul om denna, riktigt rycker i näsan av Julkänslor;-)

Apropå drycker så har jag äntligen hittat ett gott te som smakar Jul, har inte sett det på flera år men när jag flytta ut till landet så hitta jag det på coop här. Twinings te med äpple, kanel och russin. Så gott och Julig smak =) 
 


Å nu när jag ändå sitter och insuper Juldofter så passar jag på att kolla Julklänningar. Hitta dessa  fina på Nelly.se å så snygga skor till =) 

 
Ha en trevlig fredag=)