sandransjul

Sista november och det ser mörkt ut.
Detta kan vara sista året vi firar Jul i denna lägenheten. Tyvärr då sambon är arbetslös så är avgiften för dyr för oss. Sorgligt men sant.
Har trivts här sen första gången vi såg stället så lite kluvna julkänslor har jag känns som 2013 inte varit mitt år alls när jag tänker efter, jag är oftast njöd och tacksam i det stora hela. Och visst har även det här året innehållit fina saker, man har goda vänner och hälsa och annat fint
Nu skall det i alla fall firas Jul på bästa möjliga sätt=) Förr min bästa tid är nu! Min jul kan inget förstöra jag och Julen i "nöd och lust" =)
 
Julpynt 2013
 
 
 
Ibland blir jag lite rörd, snö
Igår kväll satt jag och önskade att det skulle snö åtminstone till 1 advent. Idag klev jag upp som vanligt å efter kaffet slog jag en kika på Facebook och undrade varför en vän lagt upp bilder på något vitt puder.
 
Kika på bilden och såg snö. Då gick ljuset upp för mig och jag sprang till fönstret. Å det var snö!!! Jag blev som ett barn=D Tyvärr ser det inte ut att stanna till 1 advent då det skall vara 5 grader här men i alla fall det är snö idag! =) Å hoppas kan man ju alltid.  Idag skall det Julpyntas för fulla muggar =D