sandransjul

2012-11-28
22:47:00

Snö hos mig
Börja snöa idag hos oss, mysigt, snöar än och är vitt utanför=D Mysigt tycker jag, stackars Adde skall ju ut och dela ut tidningar inatt så han lär väl tycka det är lagom kul;-) Samma sak verkar Bruce tycka, Lemmy var ute en stund han med men kom in illa kvickt men Bruce satt på balkongen i protest och sura.
 

2012-11-28
22:41:00

Väntar på min Julklänning
Beställde efter mycket om och men en Julklänning förra torsdagen, inte sett röken av den ännu, hoppas den kommer snart =) Så man vet att den passar =D

2012-11-27
20:34:48

Maries Adventsutmanning
Klart man vill vara med på Maries utamning att ta en bild i timmen på 1 advent=) Eller i alla fall så gott det går ;-) 
Skall bli så spännade att se vad ni alla gör på 1 Advent=) 
1 advent 2011
 

2012-11-26
20:59:15

Fullt upp
Nu är det jobb och rep om vartannat, hela helgen var det rep, filmade lite så ni skulle få se tänkte jag men vår "riktiga" dator har kraschat och på min mini PC är det omöjligt att ens köra nåt. Så återkommer med det så fort vår nya dator kommer.
Som sagt på lördag är det premiär=) För A Christmas carol
 
För övrigt så går det sakta men säkert med Julstädningen men på fredag skall det var klart för att pyntas som sagt. Och på lördag är det 1 december, Julkalenderns första lucka och Mysteriet på Greveholm samt prämiären å så skall jag klippa mig=)  Det händer grejer, det gör det=D 
 
 
Det ryktas att det skall snö i mina trakter på torsdag, det ni är ju en härlig nyhet om det stämmer=D 
 
 
Julafton 2009 från ett tåg=) 
 

2012-11-23
23:53:58

Överraskning=D
Förutom att inköpt Julgardiner så hade min älskade karl, köpt en Julklapp som med fördel kan öppnas redan för 1 december =D Tack älskade karln<3 
 
 
 
 

2012-11-23
23:40:00

Äntilgen =D
Idag var jag iväg på jobb och Adde behövde bege sig till Uppsala för att gå till banken som har öppet längre än i vår lilla stad. Men skulle ju på mysigt kalas, jag hos Sara, så Julgeneralen i mig gick "bananas"och sa åt Adde att han fick vraka och välja vilka Julgardiner han tyckte skulle passa. Kom hem efter kalaset, lite svettig men måste säga att Adde gjort precis rätt val, fan vad snyggt jag tror det kommer bli=) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2012-11-23
23:25:00

Grattis =)
GRATTIS till min äldsta och en av mina bästa vänner Sara på födelsedagen =) 
<3
Skansens Julmarknad 2010
 
 
 
 

2012-11-22
23:31:59

Nu har Affischer inför Julmusikalen kommit ut.
Idag lyckade jag nog sätt " I väntan på Julen" måste bara komma ihåg hur jag lyckades tills Julkonserten=) 
I alla fall idag kom affischerna inför Julmusikalen utkommit i vår lilla stad så nu närmare det sig med stomsteg i helgen blir det rep hela helgen. Och nästa helg är det premiär... =D  Spännade! 
 
Och så en personlig hälsning till Pappa och M: 
Er biljetter är nu betalda och uthämtade, så ni får dom när vi ses nästa gång=) 
 
 
 

2012-11-22
01:29:09

Träna inför Julbordet och magsjukeskräck=O
Idag började jag med träningen inför Julbordet 2012, verkar var en grej jag får för mig varje år. Kroppen skriker efter motion just nu, resten av året är jag en superdålig motionär tyvärr!, önska man var mer motiverad hela året.  Får alltid ett fruktansvärt sug att börja träna i just slutet av november varje år och nån gång i mars vilket brukar håll i sig till maj i alla fall. Slog inte fel i år heller, nu kom känslan. Så nu blir det att träna inför Julbordet 2012, så idag tog jag mina nya löparskor och börja knalla upp flåset lite lätt;-) Nu gäller det bara att fortsätta.  
 
Fast just nu hoppas jag att jag kommer iväg imorgon. Tror mitt magbrock spökar efter för mycket skräpmat den senaste veckan, bara det inte är magsjuka=O den slipper vi gärna!   
Är så jävla nervig att man får det på Julafton. Har en familj i släkten som när barnen var yngre hade Magsjuka varanan Julafton i princip. =O  En Julälskare skräck och alla andras med kanske? Har ni varit sjuk på Julafton någon gång? 
 
Minns en Julafton då jag fick jättehög feber och hamna på akuten, men hade i alla fall klarat mig i genom Julafton för detta var sent på kvällen:-) Tur! 
 
Å sen har jag faktiskt inte tid den närmasta tiden att va sjuk. Imorgon skall jag till Mamma och hjälpa henne med flytt, sen på rep för Julkonserten och Julmusikalen. Sen fre, lör, sön Rep igen =) 
Å sen fyller S år så då blir det kalas på fredagkväll=) 
 
 
 
 
 
 
Hjälp! tänkt om tomten får magsjuka?  
 
 
 
 
 
 

2012-11-20
17:48:07

Årets första pepparkakasbak
Luktar Juligt i hela lägenheten efter vårt pepparkaksbak =) 
Glögg och goda vänner <3
 
 
 
Kan var slitsamt att baka pepparkakor hos Tant Sandra.  
 

2012-11-20
09:07:25

Sång och pepparkaksbak
God morgon, idag är jag uppe tidigt för att vara mig. Det senaste veckorna har det varit dåligt med vik och det betyder att jag är arbetsfri och det betyder att jag sovit längre men är inte bra, rutiner måste följas trots arbetslöshet. Så idag tog jag en "förhindrad dag" och bokade jag in ett möte kl: 10.00, dags att repa "min" julsång till Julkonserten=)

Sen blir det sammankomst i bästa vänners lag och  årets första Pepparkaksbak.  
Vi blev så sugna igår när vi prata om Elisabetsdagstradtionen så idag kör vi =) 
 
Återkommer med lite bilder från pepparkaksbaket ikväll =D 
 
 
Förresten nu skall jag avslöja vilken låt jag framföra på Julkonserten.  Vet att familjen min undrar och eftersom dom är flitiga läsare av min Julblogg så, denna sång är det=)  
 
 
 
 
 
 
Fanns en baktanke, när jag valde sången, Mamma gillar Greensleves och pappa och M gillar Jill, så det blir en liten hyllning till familjen i Juletid<3 
Men hade kanske varit bättre om Jill kom och sjöng;-)  Men tror att min version kan bli bra den med, skall göra mitt bästa för att det är som sagt en otroligt vacker låt och så är det för en god sak Hjärt- och lugnfonden =D 
 

2012-11-19
15:53:35

Så glad jag blev nu =)
Min favoritaffär i "stan" där jag bor är som sagt Magasin Hemmavid och för några veckor sen var jag in och undrade om dom sålde Klockargårdens doftljus.  Älskar dessa doftljus och har ett som jag haft sen 2010 som jag tände igår för att få lite Juldoft hemma =) Å idag när jag kollar in kollar in hemsidan så ser jag att dom tagit hem just Klockargårdens doftljus.  Hur underbart är inte det=D Så på torsdag blir det jag som springer ner till butiken och shoppar Julens lysande dofter i en glasburk=D 
 
 
 

2012-11-19
14:07:00

Elisabeths-dagen
Grattis alla som heter Elisabet=) Det gör i nästan alla flickor i vår familj, och  min svärmor och ena svägerska =) 
 
I min familj var just den 19 november  och "Elisabetsdagen" en försmak av Julen. Hela " familjen" samlades och bakade pepparkakor denna dag och sen åts det middag=) Man fick lite paket också minns jag =) Var lite som en försmak av Julen. Även om man inte heter Elisabeth får man vara med och baka :-)
 
 Jag har försökt håll liv i tradtionen med att baka pepparkakor, så förra året bakade vi pepparkakor tillsamans med goda vänner i stugan i skogen och passade på att pynta där =)   I år så får vi se hur vi gör idag, Adde sover efter nattens jobb och baka själv är ju lite trist=)   
 
Hahaha stackars pepparkakor, här har jag varit framme och förstört :-P 
Men goda var 2011:s pepparkakor. 
2009 års pepparkakor blev bäst, vi hade inga pepparkaksformer. 
Så gjorde på frihand och detta är "Svampbob fyrkant" och "Lisa Simpson".
 
 
Vill ni ser riktigt fina bakverk kolla in min bonussysters bakblogg.
 
Så där önska jag att mina bakverk så ut=D 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2012-11-17
20:05:52

På väg hem
Så där ja städning tog sin tid, men flöt på bra ändå må jag säga. Nu på väg hem:-) Fick med mig Jullådan:D glömt vad som finns där. Måste kolla se. spännande. Tog en sväng förbi City Gross och så trevligt det vara med massa Julpynt så nästa vecka skall vi ta oss dit efter löning för att köpa lite nytt Julpynt som passar i "nya" lägenheten. Hitta massa fint som jag tror kommer passa bra:-)

imorse på väg mot Stockholm. Tänk om det kunde snöa lite snart:D

2012-11-17
10:06:54

Nov. 17, 2012


2012-11-16
22:49:44

Stockholm imorgon
Idag fick vin fin besök av lille W (Addes systerson) och W:S mamma Bella. Var så mysigt att ha dom här=)
Och imorgon beger vi oss till vårt förra hem och Stockholm, är min svärmor som äger förra lägenheten så vi har fått förlängd slutstädtid på lägenheten och Adde har ju jobbat i princip varje natt, det senaste månaderna så nu är det dags. Skall bli spännande och se gamla Hjortis igen=) Sen kan jag tänka mig att glömt en Jullåda i källaren=O 

Snart dags att på allvar börja skriva inköpslistor inför Jul, framför allt inköpslista inför 1 Advent=) Börjar få panik nu, inte hittat "våra" Julgardiner ännu, fruktansvärt=/ Sen måste vi ta oss till stugan för att hämta Julpyntet också, så nästa vecka får bli en fixar vecka helt enkelt inför Advent och Jul och rep x 2 inför Julkonserten och rep x 3 inför Julmusikalen.  
 
Och nästa helg är det dags! Äntligen är det Julstädning, Här kan vi vara rörande överens att det är ordet Jul i Julstädning som ändå gör det lite pirrande i magen=) Måste påmmina mig själv att köpa en fönsterranka så jag kan tvätta fönsterna=)  Putsa fönster är min ny favorit inom städning och självklart mopning;-) 
 
 
Ja sen gott folk kryper det allt närmare 1 december, imorgon är det som sagt 2 veckor kvar dit=) 
 
I förra lägenheten fanns detta träd utanför köksfönstet, var ett fint träd 
som jag alltid tyckt om sen jag flytta in. På våren vänta man på upptäcka att "knoppa"
 för att sen bli grönt och på vintern vänta på att snön skulle falla på det=) 
Saknar nog jobbet och trädet mest när jag tänker efter ;-)
Tyder väl på att man trivs bra där man bor nu=) 
 
Följ min blogg med Bloglovin

2012-11-16
13:15:53

Julväskan hos Amanda
Självklart vill man vara med och tävla om en superfin väska från Tirapunji hos Amandasjul =) 
Som jag är en flitig läsare av  även i vanliga fall, så vill ni mot förmodan inte ha väskan;-)
Så läs henns andra juliga inlägg=) 
 
 
 
 

2012-11-15
01:44:32

Sveriges Lucia 2012
Nu kan man rösta på vem man tycker skall bli Sveriges Lucia 2012 som lussar med tärnor bland annat på Skansen den 13 december.  Om du röstar på någon av kanidaterna så skänker du även pengar till Världens barn. 
 
Själv kommer jag att lägga min röst på Malin...

2012-11-14
23:23:00

Julklänningen är hittad.
Äntligen funnit den perfekta Julklänningen men självklart var den slut i min storlek =O fanders men hoppas innerligt att den kommer in i min storlek igen tills december för tror den passat perfekt både till Julkonserten och även på Julafton=) 
 
 
 

2012-11-14
23:18:00

Julklapps-kommandora.
Idag har jag införskaffat lite fler Julklappar på nätet, sådär jag bara hälfte av släkten kvar nu , i år har jag och Adde bestämt att handla ihop alla klappar, han har ju haft billiga Jular varje år i och med att hans familj och släkt är så liten, jämfört med min. Stor familj= många Julklappar men som sagt så älskar jag att köpa Julklappar förutom att var ute dagen innan Julafton. 
 
Är en sån där bestämd klappshoppare,ingen velare. Ser jag en klapp som "blinkar" någons namn så blir det den. Jag funderar ofast inte så länge, känns det rätt så blir det den=) 
Men har märkt att jag börjar bli en tvekare på senare år men ingen fara på taket i år, för är ute i god tid =) 
 
Är ni bestämda klappshoppare eller tvekare och shoppar i sista sekunden? 
 
Hahaha märkte nu när jag leta bilder, hur snet toppstjärnan satt. 
2011:s Julgran kommer vi förevigt att minnas
I år blir den en ordentlig Julgran och närproducerad från pappas skog =)  
Skall försäkerhets skulle be pappa "installera" den med i foten;-) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2012-11-13
19:25:35

Julbloggar
Är det fler som inte får upp sina inlägg på Julbloggar.se förrän flera timmar senare? eller är det bara jag? Mina inlägg har senaste tiden kommit upp flera timmar efteråt jag publicerat dom. Lite tråkigt:-/

2012-11-13
16:06:00

Årets Julvärd 2012 är...
Sarah Dawn Finer =)  Jag gillar ju denna underbart vackra kvinna starkt som artist så hoppas hon gör detta ärofyllda uppdrag till något fint=) 
 

2012-11-11
22:05:21

Farsdag
Idag åkte övningskörde jag och Adde hem till min pappa för att gratulera honom på Fars dag och så blev vi bjudna på pepparkakskladdkaka, gott =)
Pappa fick en drickbar present inslagen i Julklappspapper.

Tack för du finns pappa<3 

2012-11-10
00:56:00

Kafferep =)
Har haft  goda vänner på besök. Idag var det "Kafferep" hahaha det är något som hängt med oss sen yngre tonåren men då menades att man skulle ha förfest, ofast hölls dessa "kafferep" på min farmors vind. Ibland var det även "fest hos Farmor" Farmor tyckte inte ungdomarna skulle ränna på stan så hon brukade låt oss hålla till hos henne så åkte hon till en vän. Bara vi städa ordenligt=)
 Men nu har vi nått dit då vi faktiskt dricker kaffe och äter kakor:-) Hur som helst väldigt välbehövligt och trevligt.  Måste se till att ordna lite Glöggrep som förra året=D 
 
 Glöggfest i våran lilla stuga i skogen
 
Borde egentligen gå och lägga mig för imorgon är det dags att fotografera bilder inför kommande Julmusikal och även inför kommande Julkonsert. Man skall väl se lite så där klämkäckt Julig ut, antar jag på "Julkonsertbilderna" ;-) så bäst att få sig lite skönhetsömn med andra ord.  
 
Sen blir det rep hela dagen inför stundade Julmusikal som spelas varje helg, hela december =) 
 
En av låtarna som jag skall framföras på Julkonserten,är tillsamans med 2 tjej till, det är en låt jag faktiskt aldrig hört innan. Hur jag nu kunnat missa denna, lyssnat på varje Jullåt av Sanna Shirley & Sonja utom just denna =O Ja tycker den växer för mig ju mer man lyssnar på den faktiskt =) 
 
 
Så God natt och sov söt och dröm om Julen=) 
 
 

2012-11-09
15:31:21

Julfilten
Fick denna fina Julfilt av min kära bonus mamma♥ så mjuk och skön med var filten.


2012-11-08
16:53:40

Årets första Julmacka=)
Smakade gott, kunde inte bestämma middag så det fick det bli för min del=) 
Nu blir det snart att bege sig för att sjung lite Julsånger i några timmar och ta bilder inför Julens alla musik evenmang =)  
 

2012-11-08
02:33:43

Musik i Juletid
Så här det att i min "familj" så är musik och har alltid varit väldigt central. Musik, musik och åter musik.  Och eftersom jag har en galet invecklad familj och många ingår <3 så blir MYCKET MUSIK från alla håll och kanter. Jag själv är kanske den som är minst "musiktokig"  av allihopa.  Men nu skall jag tala om min "lillebror" anledning till att " " är där, är för att det är min storasysters lillebror, sen har min storasyster en syster till som är min "syster"  och om jag forsätter förklara min familj nu så kommer ni tror jag är skvattgalen.  Så för att förenkla alltihop så skall ni nu få se min bror framför ett stycke på Piano.  Det är otroligt trevligt att ha en bror som spelar piano som han=D Supermysigt att på Julafton få höra levande Julmusik, Julmysigt och stämningsfullt=) 
 
 
 

2012-11-08
02:14:29

Årets första Julklappar
Har denna vecka införskaffat årets första Julklappar och köpt en kaffebryggare så nu får gästerna kaffe på Julafton, hade fått stått och tryckt in kaffekapslar hela kvällen annars i min kaffemaskin och så kan jag ju brygga Julkaffe på morgnen i Juletid=)
 
 
Satt och lyssna lite på Sanna, Shirley, Sonja med anledning av Julkonserten och hörde Shirley sjunga "Himlen i min famn" som är en väldigt vacker Julsång av Carola och Erik Hillestad. 
Tyvärr har jag otroligt svårt för Carolas röst, varför vet jag ej? Men hennes röst tilltalar ej mig är väl det. Men denna låt gör hon fint, väldigt fint =)
 Däremot lyssnade jag på en version av Marie Serneholt, och nej, nej tyckte tyvärr hon förstörde denna underbar sång. =/  Kan inte sätta fingret på varför, den blev förstörd men skar i hjärtat på mig lite=O 
 
 

2012-11-06
21:15:00

Allt för att komma i Julstämning=)
Tyvärr blir det inte denna fina sång på Julkonserten ;-) 
Men bara för er, så ni kommer i stämmning =) 
Förövrigt kör jag denna dans varje år till Jul. 
Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

2012-11-05
22:19:20

Julstrumpor att ha på fötterna =)
Beställde lite från Cellbes ihop med M ( bonusmamman min)  bland annt dessa söta Julstrumpor att ha på fötterna i Juletid =D  5 par a´  99kr. 
 

2012-11-05
22:14:12

Julstämming på mataffären
Skulle handla sent på kvällen här efter att varit till Pappa och M och planerat Julen lite=) 
Nu är matlista klart inför Julafton =D Här har vi framförhålling =) 
 
I alla fall gick in på Coop extra och vad ser jag då, till min stora förtjusning. Kände mig som en säl som klappar händer, gjorde dock inte det, hade ju annars varit ett roligt inslag i folks sena måndags handling. Men så glad vart jag i alla fall =) Jag är enkel att glädja helt enkelt. (  Blev suddiga bilder tyvärr ) 
Dom där söta tomtanterna skulle jag vilja ha=D  
 
 
 

2012-11-05
14:06:49

Personlig hälsning
Eftersom min fina familj ofta läser min Julblogg med stor entusiasm så vill jag skicka en hälsning till min älskade mamma som ligger på sjukhus=/  Tänker på dig mamma, krya på dig och kom hem fort nu<3  
Puss och Kram från Spotte
 
 
 Ser du stjärnan i det blå, en av mina favorit sånger att somna till som barn, när
mamm sjöng den =) 
 

2012-11-05
13:28:00

Svar på Jul-minienkät
Var inne på Maries strålande Jul och såg att hon gjort en rolig och Julig enkät som man kan svara på =)
Toppen roligt tycker jag och bra frågor =) Så här kommer mina svar =D 
 
Vad önskar du dig i julklapp?
Vilken är den tradition (förutom allt på julafton) som ger dig mest julkänsla?
Vilken tomte vill du tro på:
a) kommer tomten flygande med renar, med häst och släde eller annat?
b) var bor din tomte?
c) äter tomten mest gröt eller mjölk och kakor?
d) kommer tomten genom skorstenen, knackar på dörren eller annat?
e) hänger ni upp strumpa?
Vilka är dina tre favoritjulsånger?

Sandrans svar:
 
Vad önskar du dig i julklapp?
Presentkort, en pyjamas  och skinnhandskar och så "min"  parfym Naomi campbell. 
Vilken är den tradition (förutom allt på julafton) som ger dig mest julkänsla? 
Måste säga 1 advent. Då ger jag mig upp tidigt, tänder 1 ljuset, gör iordning frukost i lugn och ro med Julmusiken på. Julmust, Julkaffe och vörtbröd med köttbullar och rödbetsallad äts till frukost.  
 Sen myser jag i pyjamasen så länge som möjligt och sen tar man en kopp glögg och njuter av att Juletiden äntligen är här=) 

Vilken tomte vill du tro på:

a) kommer tomten flygande med renar, med häst och släde eller annat?
 Ja vad svår fråga tror han tar färdmedel efter smak och tycke. Jag menar han kanske tar tunnelbanan ibland eller bussen=) b) var bor din tomte?
   Min tomte bor i skogen, han tyckte det var för mycket snö att skotta på Nordpolen tror jag så han flytta till en liten stuga långt inne i skogen med plogad väg. 

c)  äter tomten mest gröt eller mjölk och kakor?
    Våran Tomte äter gröt och får en Julsnaps =) 

d) kommer tomten genom skorstenen, knackar på dörren eller annat?
Tror det är enklast att komma genom dörren om man ändå gör sig besväret att komma på besök. 
 
e) hänger ni upp strumpa?
Nej aldrig gjort, där emot hade vi Julklappsjakt med lappar som ledde till en till lapp och till, och tills slut till Julaftons första Julklapp. Så mysigt minns jag att knata runt i Julpyjamasen på klappjakt på Julaftonsmorgon.
 
Nu det senaste åren då vi bott i Stockholm och firat Jul med respetive familj, har inte  klappjakt  hunnits med efter som tåg skall passas för oss båda. Å faktist inte tänkt på Julstrumpa, vet att Addes familj har just Julstumpa på Julafton.  Så i år får vi väl komponera ihop något som förbinner bådas tradtion. Min Julklappsjakt och Addes Julstrumpa. =) 

Vilka är dina tre favoritjulsånger?
Å finns många fina men den dessa är ändå dom som funnit i Julhjärtat längst=) 
 
 
 
 
 
 
 

2012-11-04
14:14:00

Snart lika gammal som Tomtemor själv.
Har besök denna helg är barnvakt till en av min bästa vänners 2 barn.  =) Trevligt med lite liv och rörelse. Den ena är  5 och andra snart 2 år . 2åringen brukar sova hemma hos oss då och då men 5 åring hade sovprämiär. Vet själv hur svårt det var ibland att sova borta när man var yngre=O Men det gick hur bra som helst =) 
  I alla fall, igår när vi satt och åt lunch så frågar 5 åringen  
 
- Sandra, har du haft Adde i din mage? kom han ut ur din mage?
 -nej ( skrattar tyst och funderar på hur han menar) 
- Trodde du att jag var Addes mamma? frågar jag
- Ja
 Efter en stund när vi rättat ut alla frågetecken, varför jag och Adde bodde ihop och vem Addes mamma var.
Så frågar jag hur många år han tror jag är? 
 5 åringen: 37. 
 
Skall tydliggör här nu att Adde är min sambo och han är 5 år äldre, men ser väldigt ung ut så jag kan förstå att han trodde Adde var yngre,  men att jag såg så gammal ut att var både mamma till Adde och 37 år är ju skrämmande.
Är 13 år tills jag fyller 37 =p
 
Så kära familj i år önskar jag mig bara ungdomliga saker och antirynkkräm. ;-) 
 
 
Nej om man skulle ta och ta sig en kaffetår medans man väntar på pensionen;-) 
 
 
 
 
 
 
 
 

2012-11-02
00:14:16

Leta Julklänning
Som sagt inne i november idag och det närmar sig äntligen =) Efter att ha repat Julsånger i ca 4 timmar, mycket Juligt=) 
 Tog jag en varm dusch när jag kom hem och efter gjorde jag mig en chailatte, å gud så gott det doftar =)
 
 
Torsdagmys 1 november. 
 
 
Appropå Julsånger så är jag inte letartagen. På Julmusikalen är jag "kören" och behöver enbart ha svarta kläder på mig eftersom vi inte syns. Men till Julkonserten, då kommer jag att synas mer  eftersom jag skall  sjunga 2 låtar och därför skulle jag behöva hitta en klänning där man känner sig uppklädd. Bäst att var ute i god tid. 
Försöker även hitta en klänning att ha på Julafton=)  
 
Denna är enkel och fin=) 
 
Å denna är så vacker och snygg form på den.
Men tror tyvärr jag tycker den urringen är lite
för vulgär på just mig=) 
 
 
Denna är min favorit den kan jag 
kan tänka mig till Julafton. 
 
 
Denna svarta är också fin=) 
 
Nej nu får jag fortsätta kolla efter fina klänningar och även kika lite Julklappar, innan jag hoppar i sängs =) 
 
Sov gott