sandransjul

God fortsättning

Hade en underbar Julafton=) När klockan slog Julafton så delade jag å Adde ut klapparna till varandra och vet ni jag fick en kaffemaskin=D Adde fick en fotoskärbräda, filmer och några tröjor som han fick innan Jul.

Efter paket öppning så somnade gick jag å la mig och kl: 7.30 gick jag upp och fixade sen så tog det en bra stund att packa all klappar... Å så tungt det var att bära när jag begav mig mot tåget för Julafton med Familjen i Dalarna.

Å tänka sig i år gick tåget i tid, och jag hade tur och fick sitta hela resan trots att jag inte bokat med plats:)

När jag kom fram så mötte syrran mig vid tåget och så åkte vi till huset och där var mamma och systerdotter och så började vi med maten och sen kom resten lagon till Kalle Anka så vi kolla på det och så åt vi Julbord samtidigt=) Å för första gången någonsin så åt jag en hel skinkmacka med senap å gillla det=)  Å massa annan mat och självklart hade svågers mamma gjort sina berömda älgköttbullar mums=)

Efter vi ätit Julbord så var det klapp utdelning, som vi sa inte skulle dra ut på tiden vi började 17.00 och var klara runt 22 ;) Ja stor familj lång tid.  Jag fick i alla fall massa fin klappar bland annat ett par varma gummistövlar, en tröja, vin, te , böcker, en fin tavla som jag blev jätterörd över och en jättefin jacka=)

Så Glad vart jag och alla verkade bli glada för sina Julklappar=)

Ja efter att klapparna var utdelade så var vi helt slut och strax före midnatt susa nästa hela familjen och släkten.

Nu är det Juldagen och jag är hemma i Stockholm igen. Nu är det bara lugn och ro som gäller.

I övermorgon blir det jobb tis och onsdag, sen är jag ledig några dagar=)

 

 

 

Så nu tänker jag tacka för den här Julen här på bloggen, tack och roligt ni kikat in:-D

Det har varit så roligt och nästa år, inför Julen 2012 så kanske vi ses=) Om ni vill kan ni kika in på min "året runt" blogg: SPOTTE =)

 

God fortsättning och ett Gott Nytt År önskar jag er=)

Julafton 2011

 

#1 - Julstugan

Med önskan om en god fortsättning.

#2 - Marie/Underbara Juletid

Gott nytt år!

#3 - kathana

haha snygg julgran <3

#4 - Johan

Om det blir nått liv i din julblogg igen kan vi gärna byta länkar. Din länk läggs på www.julblogg.nu.Jag vill gärna du länkar till http://www.roligajulklappstips.se/ som byte.

Du kan även få ett presentkort istället som tack om du lägger upp länkarna.Hör av dig om du vill...Mvh,

Johan