sandransjul

Julsäsongen 2018
Hej hallå välkommen julsäsongen 2018. Vilken sommar vi haft, jag är även jag ganska nöjd med sommaren. 
Juni gick åt till att repa musikalen "Into the woods" och jobba, sen första veckan i Juli var det uppspelsvecka med musikal och turenliv i en Smedja. Jag har hade rollen som Askungens ena elaka styvsyster Florinda. När den veckan var över var dax att svida om från långklänning och lösögonfransar till arbetskläder.
Lila var den färgen min rollfigur skulle ha, och jag är glad jag för för det passar mig bra=) 
 
Man kan kalla det "sommarstugan" varje år tillbringar jag minst halva sommaren här för rep och uppspel med musikalemsblen jag är med i.  Är en gammal Smedja som vi spelar upp i. 
Väldigt långa ögonfransar i akt 1, sen blir styvsystrarna blinda i akt 2.  Fint men svårt att blinka med lim ;-) 
 
Sen har jag i prinicp jobbat hela sommaren ( livet som student) men så kul jag haft med mina underbara kollegor.
 
Sedan har jag även hunnit fira min 30 årsdag. Och så firad jag blev, tack alla nära och kära. Ja å 30 årskrisen håller jag i schack genom att jag nu tagit tag i den psykiska hälsa å börjat träffa en psykolg. Mest för att förstå mig själv bättre. 
 
 
Förutom sommaren så var våren ganska jobbig, första gången studierna kändes fruktansvärt jobbiga men det gick det med. Men var så slut i maj att jag trodde jag skulle somna när stod upp. Men nu är jag laddad inför hösten och JULEN. Tjohoo! I år till jul får vi även ytterligare tillskott då sambons syster ska få bebis så nu har jag massa syskonbarn i famlijen att handla julklappar åt.  
 
Sen ser jag fram emot att läsa alla andras julbloggar sett flera som satt igång. Så roligt. 
Så nu kör vi då Julblogg 2018. :-D