sandransjul

JUL 2020
Hej igen! nu är det dags att börja längta efter den bästa tiden året, JULEN!  Tänk vad fort tiden går. Kändes som man tog ett andetag och plöstligt har det gått ett år. Fast nu ljuger jag, vissa dagar har gått otroligt långsamt också:-P 
 
2020 har än så länge varit ett väldigt händslerikt år för min del. Jag tog exmen från Universitetet i janauri och blev då färdig förskollärare. Nu arbetar jag sedan janauri som just det. Utmanade men roligt :-). Jag klappade också till och tog körkortet, äntligen!  Trodde aldrig den dagen skulle komma. 
Sen hade jag min första betalada semester på 8 år, den var efterlängtat kan jag lova! Och under semestern så hittade vi en ny lägenhet att hyra, lite plöstligt men nu har vi flyttat till en lägenhet i en gammal lanthandel mitt ute i skogen.Inga bussar går så jag får verkligen träna att köra bil på kurviga smala landsvägar. Får se hur vintern blir ( livrädd men ska nog gå). Har redan upplevt en rejäl dimma där jag knappt såg 100 meter framför ( mkt ängar och skog= mkt dimma) och varje morgon står det flera rådjur å tittar på mig längs vägen. 
 
Så nu har jag 86kvm att pynta samt en stor veranda, det första min pappa sa:" Å du som älskar julen, nu har du massa fönster att pynta", ska jag hugga två granar? En ute också`"?. 
 
Japp här kommer det bli fint, känns som det kan bli en riktigt fin jul ute i "storskogen" med alla rådjur och rävar runt knuten.