sandransjul

It the most wonderfull time of the year.
Äntligen=) Så har första advent kommit, å vi fick både snö och storm. Kan inte kalla det snöstorm, då det var mer storm än snö, men idag ligger den kvar i alla fall, snön alltså=) 
 
För mig är det fullt upp med plugg och rep inför julkonsert. I år skall det framför julkonsert i en gammal smedja, i sommars gjorde vi musikal där och nu ska vi göra en Julkonsert där inne, blir lite mer som en utomhuskonsert fast under tak=) Så parallet med pluggande som är brutalt mycket, så sjungs det och hemma förbredds det inför jul=) 
 
I år ska vi fira jul i min barndomsskogar hemma hos pappa och M på fm, sen åker jag och sambon vidare till hans syster och firar kvällen där med hans familj. Så i år får ena dela av min familj klara sig utan julgenreralen;-) 
 
Min dröm i framtiden är att jag ska ha ett hus/rum i huset där alla får plats, alltså hela min familj och sambons familj och att alla vill/kan komma å fira ihop hemma hos oss=) Jag gillar ju och vara värdninna men samtidigt är det skönt att bara vara en "gäst" och sen åka hem till sig igen
 
Som sagt igår var första advent. I år tyckte jag julstädningen gick så sakta men till slut var den klar och Julpyntet var uppe=)  Så nu kan "den bästa tiden av året börja" =) 
 
 
1 adevent =) 
 
 Julröda påslakan =) 
 
 Julröd, adventsfirare 
 
 Nya stjärna i sovrummet
 
 Och i vardagsrummet =)