sandransjul

Tanken var god
Ja jag hade tänkt både vara med i utmaningen och skriva fler inlägg i min julblogg, men på nåt vänster springer tiden iväg och det känns som det nyss var 1 advent och nu är plöstligt den  23:e imorgon.
 
Idag gick jag på "julsemester"  imorgon hade jag enbart tänkt vara ledigt och njuta av dan före dan,  men blev både läkarbesök och att inhandla det sista klapparna.  I söndags var vi iväg och handla klappar och julmat.  Men alltid är det nån julklapp man inte hittar. 
 
I år ska vi fira hos min sambos syster med sambons familj, så vi har ansvar för köttbullar och sill så det känns skönt samtigt som jag kommer sakna min familj på julafton ( vi kör varanan år princip, min familj ena och sambons andra)  
Men kommer ju att träffa mamma på julafton eftersom vi skall sjunga på midnattsmässan ihop. Så lite av min familj ser jag ju=) 
 
Men det är väl så det skall va som julbloggare man skall egentligen inte ha tid att skriva i bloggen efter 1 adevent för då har man fullt upp med att insupa Julen som komma skall.