sandransjul

Julmarknad på Österbybruk
Idag begav vi oss till grannorten Österbybruk för Julmarknad på, i och vid herrgården.  Där mötte vi upp Addes syster Bella och hans systerson Wille.
 
Var tydligen rekord på besökare!  vilket märktes, var så trångt att man knappt såg något. Lite synd! Där av så lite foton.  Men för övrigt lika mysigt som vanligt.
 
Vi fick i alla fall med oss Slottsglögg, sill, leverpastej, en magnettomte och pepparkaksfudge hem. =)
 
 
 
 
 
#1 - Tomtenissan

Oj, julmarknad redan? Nice!

Pepparkaksfudge...så gott.

Svar: Japp här skall det börjas i tid;-) Ja super god är pepparkaksfudgen, blivit en tradition och köpa just den på Julmarknaden. =)
Sandra

#2 - Monica

Åh, vad härligt!
Nu blev jag riktigt avundsjuk! :)
Va fina dom där tomtarna av lin var som hängde i taket!

Svar: Fanns massa fint. Men var så otroligt mycket folk så man hann knappt stanna och titta, vilket var synd för då kanske man hittat mera =) Men bara julstämningen räcker gott och väl=)
Sandra

#3 - Hanna - Deck the halls

Döööör, vad mysigt! Min moster var också där, och när hon skrev det på facebook reagerade alla "va?! julmarknad?! redan??!", haha :) Hade det inte varit en vardag (och om jag hade vetat om det lite tidigare) hade jag nog tajmat in ett besök hos henne just då så jag hade kunnat följa med henne. Förhoppningsvis är det väl fler julmarknader och dylikt i närheten lite närmare jul så jag kan hälsa på henne då istället :) Alltid kul att gå på nya julmarknader istället för samma ställen varje år!

Svar: Ja den reaktionen brukar man få när man säger att man skall på Julmarknad i oktober:-DMen är ganska mysigt att få ladda jul redan i oktober =D Ska du till Stockholm så är Skansen och Drottningholms Julmarknad trevliga =)
Sandra

#4 - Thereses jul

Var också där igår på lördagen. Säger som dig, herregud vad mycket folk det var! Fick nästan panik på det och kunde inte /orkade inte riktigt fokusera på det juliga :(

Svar: Ja va lite synd, man såg inte mkt och man liksom kände sig som en skock får som vallades under dåliga förhållanden framåt :-/ Förhoppningsvis löser dom det till nästa år. Provsmakningen borde va utomhus kanske efter som det är det som folk stannar mest på. Och trängs runt.
Sandra