sandransjul

Julfynd i tvättstugan, minnas den man saknar och välkommen du lilla filur.
Idag hade vi tvättstugan å Adde gjorde ett riktigt fynd. Stod böcker man fick ta å så hitta han Charles Dickens:" Jul berättelser. " :-)

Sen var det dags för att besöka M:s grav, 6 år (åren gåe iväg trots allt) :-/ sen blev det "minnesmiddag" med B och S till M:s minne och ära. Kött, potatis och Bea. Kladdkaka till efterrätt.

Den som inte kunde medverka i "flocken" som vanligt var E. som gjorde en i vanligtvis sen 6år "ledsam" dag till något mer lättsamt. Hon trök ut sin 3 :e pojke 1 minuter över midnatt denna dag. Så i framtiden blir ju denna dag lite mer rolig med kalas för denna lilla nyfödda.
Så Grattis till bebis ♥

Livet är liksom så intressant ibland trots vissa tråkigheter:-)

Å snart är det dags för Jul igen:-)
Det är nog en av det mest fantastiska sakerna med Julen. Att man liksom vet att den kommer varje år vad än som händer. Känns tryggt! oftast min frid infinner sig då.

Brukar alltid tänka när jag packar ner julsakerna i januari: "Nu får vi se vad som sker detta år å vad som hänt när man plockar upp julsakerna igen". Blir alltid lite stressad i januari av detta;- ) men egentligen det enda som man upptäcker när man tar fram julsakerna igen att året liksom bjöd på både glädje å sorg på olika sätt. Men Julen kommer alltid! :-)