sandransjul

Goder afton, goder afton, båd’ herre och fru,
Vill tacka för krya på dig önskningarna =) Är nästa helt återställd bara lite snuva å hosta som trilskas men ingen feber nu=) Är mycket nu som "krånglar" men idag kom i alla fall katten som varit borta i tre veckor tillbaka så en sak från " Dyster -listan" kan jag pricka av=D Skönt, å två med förkylningen då=) 

Ser att många Julbloggar (såg det på Tomtens dotter)  skriver om att Blossa kommer att avslöja året smak den 7 september å gud så spännade =)  Kommer ha telefonen redo att kolla Blossa.se  kl:13,00  den 7 /9. 
Har ett lite tilltuggstips till Glöggfesten/minglet=) 
 
Laxrullar
 
Och eftersom jag är en katastrof i köket och kocken här hemma alltid gör allt "på en höft" så får ni nu receptet på "en höft" finns säkert med sån där dl och antal och annat som står i recept på nätet=) 
 
Hur som helst är väldigt gott=) 
 
Du behöver
 
Crème fraiche 
Rödlök 
Gräslök 
Citron 
Salt 
Peppar
och Tunnbröd (mjukt) 
 
 
Finhacka rödlök och gräslök 
Och skär ner laxen lagom stor
Rör ihop "lökarna" med crème fraiche salt, peppar och laxen i en bunke sen kläm ur lite citron salt över röran och rör igen.  Sen "smörar" du ut röran på det mjuka tunnbröden och sen delar du dom till små "rullar"
 
Ät å Njut=) 
 
 
 
 
 
 
#1 - Svensk Jul

Inte roligt att va sjuk det är jag med just nu är alldeles slut ska grypa ner i min sköna säng igen en stund. Krya på dig!

Svar: Det är det verkligen inte:-/ Hoppas du kryar på dig fort=) citron te, varmt bad och whiskey tog död på min baciller ;-)
Sandra

#2 - Emma - 24 december

Du är inte ensam om att ha mobilen redo den 7 september! =)

Svar: Hahaha nästan så spännande att man vill ha september nu=)
Sandra

#3 - Maries strålande jul

Skönt att katten kommit tillbaka.

Svar: Ja verkligen=)
Sandra

#4 - Thischristmas

Älskar lax! Längtar efter årets smak också, too bad stt jag inte får äta gluten bara...

Svar: Å fy det måste ju var begränsande med glutenintolerans:-/ Men prova med http://www.matklubben.se/recept/tunnbroed_35413.html glutenfritt tunnbröd =) Sitter mest i röran som är i brödet med laxen, rödlöken å Crème fraiche.
Sandra

#5 - Thischristmas

Men korkus jag är, glögg borde ju inte innehålla nå stärkelse eller så tkr man;)

Svar: Ja du efter att jobbat på dagis med många allergibarn och överkänsliga så upptäcker man vad mycket som innehåller allt sånt som man kan vara allergisk emot utan att man tänker på det om man inte läser innehållsförteckningen. Bäst å läsa på glöggen med ;-)
Sandra